2018 loopt op zijn einde en ook wij sluiten helaas onze webshop. Ons online verhaal eindigt hier. We willen graag iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen!×

Veelgestelde vragen

Wie kiest voor Koop Vlees Online, kiest bewust voor zichzelf, zijn gezin, de natuur, de dieren en voor het milieu! Bij ons ken je de oorsprong van je vlees en weet je dat geen vlees verloren gaat. Wij verzekeren een authentieke smaak van vlees.

Hoe werkt Koop Vlees Online?

Samen met anderen koop jij een deel van een koe en/of varken. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Pas wanneer alle delen van het dier besteld zijn, wordt het dier geslacht. Wij werken samen met boeren die een passie en respect hebben voor dier en natuur. De dieren krijgen geen preventieve antibiotica of andere stimulerende middelen. Daarvoor krijg jij een gezond en eerlijk stuk vlees op je bord. Bovendien verklein je jouw ecologische voetafdruk.

Van zodra je besteld en betaald hebt, ontvang je van ons een mailtje met het overzicht van je bestelling. Bovendien houden wij jou per e-mail op de hoogte van het hele proces: van slachting tot verpakking en levering. Jij kiest de leverdatum en -tijdstip.

Wij rekenen maximaal twee weken van slachting tot levering: om een maximale smaak te garanderen, rijpen we het vlees eerst 1 à 2 weken. Daarna verpakken wij zelf het vlees vacuüm en in gelijke porties. Elk pakje heeft een gedetailleerd etiket waarop je de inhoud en houdbaarheidsdatum kunt lezen. Eén pakket weegt gemiddeld 10 kilogram en past perfect in de lade van de gemiddelde diepvriezer. Tot slot leveren wij het vlees in een gekoelde box. Dankzij de ingebouwde temperatuursensor blijft het vlees telkens onder de vereiste temperatuur. De foodbox recycleren wij dan graag.

Hoe wordt er geleverd?


Wij leveren gratis doorheen heel België, Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden) en het Groothertogdom Luxemburg.
Je kunt kiezen voor een levering op woensdag:


  • tussen 8.00 en 13.00 uur
  • tussen 13.00 en 18.00 uur
  • tussen 17.00 en 21.00 uur


Of op zaterdag:

  • tussen 8.00 en 13.00 uur
  • tussen 13.00 en 18.00 uur

Je krijgt via sms een bericht wanneer de koerier bij jou zal langkomen.

Wat als ik niet thuis ben om het pakket te ontvangen?


Indien je niet thuis bent, zal de koerier je direct contacteren als het mobiel nummer bij de orderaanmelding werd meegegeven. Ben je op dat moment niet bereikbaar, dan zal het volledige pakket retour gaan naar Koop Vlees Online de volgende dag (behalve op zondag).

Samenstelling van het vlees?

Ons vlees is 100% puur. Dus: geen gluten of andere toevoegingen zoals water, melk, paneermeel of kleurstoffen.

Onze hamburgers bestaan uit 85% rundsvlees en 15% varkensvlees.

Ons rundergehakt uit 80% rundsvlees en 20% varkensvlees. Ons varkensgehakt uit 80% varkenvlees en 20% rundsvlees.

Wat betekent gekruid of niet gekruid?

Bij de bestelling kun je kiezen of jij jouw vlees gekruid wil. Ook in onze hamburgers en worsten worden die kruiden verwerkt.

Kan ik de boerderij bekijken of bezoeken?

Je kunt een bezoek brengen aan de boerderij waar onze dieren worden gekweekt. Daarvoor maak je gewoon een afspraak via info@koopvleesonline.be

Wat zijn BBQ-kruiden?

Wij kiezen ervoor om geen BBQ-pakketten te maken, omdat dat niet aansluit bij ons concept van gelijke verdeelde pakketten. Daarom kun je gratis BBQ-kruiden mee bestellen om zelf een heerlijke marinade te maken. We hebben zowel voor het rundsvlees als het varkensvlees een aparte kruidenmix. Het is een natuurlijke kruidenmix zonder gluten.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Abonneer op nieuwsbrief