2018 loopt op zijn einde en ook wij sluiten helaas onze webshop. Ons online verhaal eindigt hier. We willen graag iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen!×

Varkensvlees kopen

Varkensvlees online kopen

Bij Koop Vlees Online kan je online heel eenvoudig varkensvlees kopen. En niet zomaar varkensvlees, want het is natuurlijk en onbewerkt. Bovendien is het vlees afkomstig van het Duroc d'Olives varken: een kruising tussen het Landras en Large White varken (moederskant) en Duroc varken aan de kant van de vader: mals en superieur vlees dus. We kiezen voor de diervriendelijke aanpak waarbij de dieren het grootste deel van het jaar buiten mogen vertoeven, ze natuurlijke voeding (gerst, maïs, zuivere tarwe gemengd met olijfolie) krijgen en ook kunnen genieten van voldoende leefruimte. We willen zo weinig mogelijk vlees verspillen en daarom werken we bij Koop Vlees Online met een teller: bestel je vlees en van zodra de teller van het dier (varken, koe, limousin) op 100% staat, gebeurt de slachting. 

Online vlees bestellen: eenvoudig en snel

Online varkensvlees kopen doe je via de website koopvleesonline.be. Daar kan je zelf kiezen voor eerlijk en natuurlijk vlees. Maak je keuze uit varkensvlees, rundvlees of limousin en klik vervolgens op 'bestel je pakket'. Je krijgt ook nog de optie om een natuurlijke kruidenmengeling en/of gratis barbecuekruiden bij je pakket te ontvangen om zo je vlees te kruiden.  De pakketten varkensvlees zijn standaard 10 kg en bestaan uit onder meer varkensgebraad, koteletten, varkensstoofvlees, vers spek, gehakt, worst,... Het pakket van 10 kg is goed voor ongeveer 36 maaltijden. Heb je liever koe of limousin? Ook dat kan je online bestellen. Nadat alles is toegevoegd aan je winkelmandje, kan je met Bancontact / Mister Cash, Maestro, Visa of Master Card betalen. Na de slachting blijft het vlees nog twee weken rijpen om het malser te krijgen. Nadien wordt het verpakt en gratis thuisgeleverd. 

Contact & tips van Koop Vlees Online

Wil je graag online varkensvlees kopen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Als je extra informatie wilt over het volledige concept, dan kan je slager Michel Van de Steen contacteren of je kan je inschrijven op de nieuwsbrief. Ben je fan van? Reserveer dan snel online jouw pakket eerlijk vlees! Check ook zeker onze blog waar je meer informatie en tips terugvindt over alles wat met vlees te maken heeft.

Abonneer op nieuwsbrief