2018 loopt op zijn einde en ook wij sluiten helaas onze webshop. Ons online verhaal eindigt hier. We willen graag iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen!×

Koop een koe

Koop een koe: het concept

Hou je ook zo van rundvlees, en dan nog liefst de pure, uitgebalanceerde smaak, de echte ouderwetse vleessmaak? Koop een koe online via Koop Vlees Online! Via onze website kan je rundvlees bestellen van de Limousinkoe. Oorspronkelijk komt dit ras uit het Centraal-Massief en door de jaren heen heeft het een terecht stevige reputatie opgebouwd. Limousin staat bekend om zijn mooie, rode kleur, lichte marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. De Limousinrunderen die je kan reserveren op koopvleesonline.be zijn niet gekruist met andere rassen. Als je bestelt via onze webshop, reserveer je eigenlijk een deel van de koe. Zodra de teller op 100% staat en de koe dus volledig verkocht is, gaat slager Michel aan de slag. Hij laat het vlees twee weken rijpen en verdeelt het daarna in pakketten. Daarna worden ze verstuurd naar iedereen die een deel gereserveerd had. Zo kan je dus samen een koe delen. Duurzaam kwaliteitsvlees, gratis aan je deur geleverd!

Natuurlijk rundvlees

Wil je samen een koe delen? Gezond & eerlijk vlees op je bord, vind je dat belangrijk? Wij ook! Daarom kiezen wij ervoor om enkel runderen te gebruiken die het grootste deel van het jaar buiten konden grazen. In de winter staan ze op stal en ontvangen ze enkel het beste voer van eigen bodem: mais, hooi en aardappelen die ook door de boer zelf gekweekt worden. Bovendien geven we onze dieren geen preventieve antibiotica of stimulerende middelen. Met respect voor het dier en liefde voor het vak zetten we ons in om enkel het beste, natuurlijk rundvlees op jouw bord te krijgen. Deel een koe van de beste kwaliteit dankzij Koop Vlees Online!

Bestel vlees van de boer

Koop een koe online bij Koop Vlees Online en je krijgt rundvlees van de beste kwaliteit gratis bij je thuis geleverd, netjes verdeeld in porties per 3 à 4 stuks verpakt of per 1 kg. Een pakket van 10 kg Limousin is goed voor ongeveer 36 maaltijden. Wil je graag proeven van zowel rundvlees als varkensvlees? Bestel dan een combipakket vlees. Wil je op de hoogte blijven over onze producten? Volg ons op Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Abonneer op nieuwsbrief